SUSANNA HANNU

 

Olen Susanna Hannu ja toimin työnantajana henkilökohtaisille avustajilleni.

Työkseni opetan pistekirjoitusta ja kirjoitan lehtiartikkeleita. Olen aktiivisesti mukana näkövammaisten järjestötoiminnassa. Olen opaskoiran käyttäjä ja harrastan palveluskoiratoimintaa osallistumalla opastuksen palveluskoirakokeisiin. Oppaani on 6-vuotias labradorinnoutaja Ape.

Henkilökohtaista apua tarvitsen erilaisiin arkipäivän asioihin, joista en näkövammaisena pysty yksin suoriutumaan. Minulla on tällä hetkellä työssä kaksi henkilökohtaista avustajaa, joista toisen kanssa minulla on ollut ilo tehdä yhteistyötä jo 10 vuoden ajan.

Työnantajana toimiminen tuo mukanaan monia velvollisuuksia, kuten mm. lakeihin ja Heta-tes:iin perehtymistä, sekä nykyisin nopeastikin tuleviin muutoksiin reagoimista. Näissä asioissa olen kääntynyt ammattilaisen puoleen. Olen ollut Pirkanmaan Palkkapalvelu Ky:n asiakkaana jo useiden vuosien ajan. Saamani palvelu on ollut henkilökohtaista ja selkeää, pehmeitä arvoja unohtamatta. Palkkapalvelu on hoitanut kaikki työnantajavelvoitteet sovitusti ja määräajassa.

Olen ollut tyytyväinen saamaani palveluun ja voin suositella Palkkapalvelua asiantuntevaa palkkatoimistoa tarvitseville.

Susanna ja Ape

Kuvassa tilanne opastuskokeesta Tampereelta. Opastuksen tarkoituksena on ylläpitää opaskoirakon toimintakykyä erilaisilla opastustehtävillä pääsääntöisesti kaupunki olosuhteissa.

Susanna Hannu

Yksityinen työnantaja