HINAUSAUTOT K. SULINKO OY

 

Hinausautot K. Sulinko Oy on 1996 perustettu yritys, joka tarjoaa kattavasti hinaus- ja tiepalveluja Pirkanmaan alueella. Vuodesta 2007 alkaen olemme toimineet osana Falck -ketjua. Palvelussamme olemme erikostuneet autoilijoiden poikkeustilanteiden ratkaisemiseen. Motivoitunut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme palvellee kaikkina vuorokauden aikoina, vuoden jokaisena päivänä. Ketään ei jätetä pulaan.

Yrityksemme kalustoon kuuluu kevyttä huoltokalustoa, henkilö- paketti- ja asuntoautojen hinaukseen ja kuljettamiseen soveltuvaa kalustoa sekä raskaan kaluston hinaukseen tarkoitettua erikoisvarusteltua kalustoa. Yhteensä 18 yksikköä. Henkilökuntaa palveluksessamme on 8 henkilöä. Monipuolisiin tiepalveluihimme kuuluvat mm. autojen lukkiutuneiden ovien avaus, käynnistysapu, tankkausvirheiden jatkotoimenpiteistä huolehtiminen sekä rengashuolto.

Yrityksen kasvun ja erikoistumisen edellytyksenä on keskittymien ydinliiketoimintaan. Ydinliiketoiminnan kannalta tuottamattomat, aikaa vievät tehtävät kannattaa ulkoistaa ja näitä ovat juuri palkka- ja taloushallinnon erityisosaamista vaativat tehtävät. Yhteistyö palkkahallinnon osalta on alkanut Pirkanmaan Palkkapalvelu Ky:n kanssa jo vuonna 2009. Saamani palvelu ja palkkahallinnon asiantuntemus ovat auttaneet osaltaan yrittäjää arjen pyörittämisessä.  

Kaikki palkkahallintoon liittyvät palvelut ovat hoituneet sovitun mukaan ja ohjeita ja neuvoja olen saanut aina kun niitä olen tarvinnut. Vakituisen palkanlaskijan kanssa on helppo toimia, kun hän tuntee yrityksen toimintatavat ja työstämme johtuvat erityispiirteet jo vuosien takaa.

Suosittelen lämpimästi ulkoistamaan liiketoimintaan kuulumattomat tukipalvelut kuten palkkahallinnon. Tässä työssä ehdoton ammattilainen on Pirkanmaan Palkkapalvelu Ky.

 

  • Perustettu 1996
  • Henkilöstö: 8
  • Liikevaihto 1,4 M€
  • Huolto- ja hinausautoja 18 yksikköä
  • Raskaan kaluston erityisosaaminen
  • Olemme osa Falck -ketjua
  • Toiminta-alueena koko Pirkanmaa

Kaj Sulinko

Toimitusjohtaja