TILITOIMISTOYHTEISTYÖ JA KIRJANPITOPALVELUT

Pirkanmaan Palkkapalvelu Ky on tilitoimistojen yhteistyökumppani, joten saatte kauttamme myös kirjanpitopalvelut. Me emme itse tee yritysten kirjanpitoja, mutta ammattitaitoiset yhteistyökumppanimme hoitavat mielellään yrityksenne kirjanpidon. Voimme suositella juuri teidän tarpeisiinne soveltuvaa tilitoimistoa.

Jo useiden vuosien ajan olemme olleet yhteistyössä useiden eri tilitoimistojen kanssa ja molemminpuoliset kokemukset ovat olleet myönteisiä. Tämän todistaa pitkään jatkunut yhteistyö, joka perustuu ehdottomaan luottamukseen ja yhteistyökumppanin yritystoiminnan arvostamiseen. Yhteistyömme on tuottanut selkeää lisäarvoa kaikille yrityksille.

Miksi tilitoimisto ulkoistaisi palkanlaskentapalvelun?

Syitä on monia, kuten mm. ammattitaitoisen ja luotettavan palkanlaskijan rekrytoinnin haasteellisuus, henkilöstöresursseissa vajausta, kustannustehokkuuden parantaminen, ajankäytön tehostaminen, mahdollisuus syventää taloushallinnon osaamistaan tai parantaa asiakaspalvelun laatua ajankäytön tehostumisen myötä.

Palvelu voi kattaa koko tilitoimiston palkanlaskentapalvelun tai vain osan siitä, esimerkiksi joidenkin alakohtaisten yritysten palkanlaskennan. Yhteistyössä hoidamme asiakasyrityksenne palkkahallinnon, yhdessä sopimiemme toimintatapojen mukaisesti ajantasaisesti ja laadukkaasti.

Meille yhteistyö eri tilitoimistojen kanssa on jo tuttua puuhaa monien vuosien takaa. Yhteistyö mahdollistaa molempien osapuolten suuntautumisen omalle vahvuusalueelleen ja työn mielekkyys sekä tuottavuus paranevat.

Huomaa, että yhteistyö on verkostoitumista ja oleellinen osa myös markkinointia.

OTA YHTEYTTÄ

15 + 13 =

 

PIRKANMAAN PALKKAPALVELU KY

PUHELIN

gsm. 040 4110 215
gsm. 0400 955 755

SÄHKÖPOSTI
jarmo.kivisto@pirpalkat.fi
tuula.kivisto@pirpalkat.fi

ASIAKKAITAMME