JOUKA OY

 

Jouka Oy on valmistanut palloventtiileitä jo vuodesta 1957 alkaen. Vuosien saatossa yrityksemme on kasvanut, erikoistunut ja sertifioitu. Olemme maamme johtavia palloventtiilien valmistajia ja valmistamiemme venttiilien määrä on yhteensä yli miljoona kappaletta.

Valmistamiamme tuotteita käyttävät useat eri teollisuuden alat, kuten prosessi- ja meriteollisuus, kemianteollisuus, koneet ja hydrauliikka sekä ajoneuvokäytöt. Valmistamme myös asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaisia venttiliratkaisuja. Päivittäisen työskentelymme pohjana on asiakkaiden, työntekijöiden sekä ympäristön kunnioitus ja ehdoton luottamus.

Tuotteiden korkea laatu on jatkuvan tuotekehityksen ja pitkän kokemuksen tulos. Samaa korkeaa laatua vaadimme myös yhteistyökumppaneiltamme. Nykyisten omistajien tullessa johtoon vuonna 2015, suoritimme hallinnon tehostamista ja organisaation uudelleenjärjestelyä. Tämän seurauksena siirsimme palkkahallinnon tehtävät Pirkanmaan Palkkapalvelu Ky:lle. Kokemus on osoittanut, että kirjanpito ja palkanlaskenta oli hyvä eriyttää molempien alojen erityisosaajalle. Eriyttäminen on ollut toimintoja selkeyttävä ja toimiva ratkaisu.

Pirkanmaan Palkkapalvelulta saamme joustavaa, nopeaa ja osaavaa palkanlaskentapalvelua. Olemme voineet ulkoistaa palkanlaskennan tehtäväkokonaisuuden niille, jotka sen parhaiten osaavat ja voimme itse keskittyä bisneksen tekemiseen. Yhteistyömme on ollut mutkatonta, hinnoittelu selkeää ja hinta-laatusuhde erinomainen.

  • Perustettu 1957
  • Liikevaihto 4,1 M€
  • Henkilöstöä 30
  • Viennin osuus tuotannosta 35 %
  • Palloventiilien valmistuksen erityisosaaja
  • Tuotanto ja hallinto sijaitsee Ylöjärvellä

Mirja Pälijärvi

HR- ja talouspäällikkö
Jouka Oy / Jomaster Oy