SATRON INSTRUMETS OY

 

Satron Instruments Oy:n tarina juontaa juurensa yli 70 vuoden päähän Valmetin instrumenttitehtaaseen saakka. Vuodesta 1998 alkaen toiminta on jatkunut Satron Instruments Oy:nä ja vuodesta 2003 lähtien olemme olleet sataprosenttisesti kotimaisessa omistuksessa oleva yritys.

Satron Instrumets Oy suunnittelee, kehittää ja valmistaa innovatiivisia prosessi-instrumentteja teollisuuden käyttöön. Tuotevalikoimastamme löytyy lähettimet niin paine- eron mittaamiseen kuin lähettimiä sameuden, sakeuden ja pinnan mittaamiseen. Tarjoamme myös parhaat asennustekniset ratkaisut eri sovelluksiin.

Tuotteemme ovat käytössä ympäri maailman, yli 60 maassa, paperi-, sellu-, elintarvike- ja kemianteollisuudessa.

Satron Instruments Oy kuuluu palloventtiilivalmistaja Jouka Oy:n kanssa samaan konserniin, yritysten yhteinen liikevaihto on yli 10 miljoonaa euroa.

Pirkanmaan Palkkapalvelu Ky oli meille luonnollinen ratkaisu palkkahallinnon ulkoistamiseen. Konsernin toisen tyttären, Jouka Oy:n hyvät kokemukset palveluista tukivat päätöstä.

Kokonaisvaltainen, joustava ja hinnoittelultaan selkeä ratkaisu on tätä päivää. Haluamme omassa hallinnossamme keskittyä bisnekseen ja ulkoistaa vaativat palkanlaskentatehtävät asiantuntijoille. Siinäkin olemme mielestämme onnistuneet.

  • Toiminta alkanut 1921
  • Henkilöstö: 30
  • Liikevaihto n. 6 M€
  • Viennin osuus 60 %
  • Prosessi-instrumenttien valmistaja
  • Toimipiste Pirkkalassa

Mirja Pälijärvi

HR- ja talouspäällikkö
Satron Instruments Oy / Jomaster Oy